Kontakt

Kucharz

Podstawowe informacje

CV i list motywacyjny

Zadania:

Przygotowywanie oraz prezentacja potraw, zestawów menu i bufetów zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw.

Wymagania:

  • doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz minimum 2 lata
  • wykształcenie: minimum zawodowe, mile widziane: wykształcenie kierunkowe lub kurs kucharza,
  • umiejętność porozumiewania się w języku angielskim na poziomie podstawowym,
  • umiejętność przygotowywania potraw kuchni międzynarodowej, ciast, deserów,
  • posiadanie książeczki do celów sanitarno – epidemiologicznych,
  • wysoka motywacja do pracy oraz duże zaangażowanie w powierzane zadania,
  • odpowiedzialność,
  • umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,
  • umiejętności pracy pod presją czasu,
  • dyspozycyjność, gotowość do pracy w godzinach nocnych.
Newsletter

tel.: +48 532 400 100, hotel: +48 16 62 36 000

37-550, Radymno, ul. Słowackiego 36.

Znajdziesz nas na fb twit yt

создание сайтов